Print deze pagina

Bijsluiter Demodex oil

Productbeschrijving

Demodex oil is een kruidenformule die ingezet wordt bij demodex.

Uiterlijke vorm

vloeibaar en kleurloos.

Samenstelling

Melaleuca alternifolia leaf oil, Pinus sylvestris leaf oil, Lavandula angustifolia oil, Mentha piperita oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Citrus aurantifolia peel oil, Sunflower seed acid

Toepassingsgebied

Bijwerkingen

Demodex oil kent geen bijwerkingen, ook niet bij langdurig gebruik.

Demodex oil is uitstekend in te zetten bij huisdieren met een verminderde weerstand, of huisdieren die lijden aan Cushing, leveraandoeningen, hartaandoeningen, diabetes, enzovoort. Het belast de organen van het lichaam niet. Dit in tegenstelling tot chemische producten.

Wisselwerkingen (=interacties)

Wisselwerkingen met andere formules van de Huisdierendokter en diergeneesmiddelen (antibiotica etc.) van de dierenarts zijn niet bekend.

Wijze van bewaren

Demodex oil kunt u het beste bewaren in de originele verpakking, deze kan na openen makkelijk opnieuw luchtdicht worden afgesloten. Bewaart u het op kamertemperatuur.

Houdbaarheid en uiterste gebruiksdatum

De Demodex oil is, mits op de juiste wijze bewaard, houdbaar tot de datum op de verpakking. U moet ze niet meer gebruiken na de vermelde "exp" datum. Bijvoorbeeld: 12- betekent dat u de Demodex oil na december niet meer moet gebruiken. Demodex oil is gemiddeld drie jaar houdbaar na de aankoop.

Dosering, preventief/onderhoudsdosering

Als u (opnieuw) klachten wilt voorkomen, dan kunt u het ook preventief inzetten. Langdurig gebruik is niet schadelijk voor uw huisdier. Indien noodzakelijk of gewenst mag u het zelfs levenslang inzetten.

Indien u wilt stoppen dan kunt u dit doen zonder dat er afgebouwd moet worden.

Zuivere kwaliteit

Het is 100% natuurlijk en bevat dus geen (chemische) toevoegingen zoals gluten, gist, kleur-, geur- of conserveermiddelen.

Vragen

Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan: info@huisdierendokter.nl.

TERUG