COLLO¤DAAL ZILVER

Collo´daal zilver inzetten bij hond, kat, cavia, konijn, fret en overige huisdieren.

Collo´daal zilver vloeistof en zalf wordt ingezet als alternatief antibioticum voor het chemische antibioticum van de reguliere diergeneeskunde. Speciaal bij de bestrijding van bacteriŰn, virussen, parasieten en schimmels is het zeer effectief gebleken.

Begin 1900 is door de reguliere wetenschap bewezen dat zilver een sterk antibioticum bleek is. Door menig arts werd collo´daal zilver aangewend tegen bacteriŰle infecties. Destijds was collo´daal zilver te duur om te patenteren en tegelijkertijd ontwikkelde de reguliere geneeskunde (farmaceutische industrie) haar eigen antibiotica, waardoor het klinische gebruik van zilver minder onder de aandacht kwam.

Tegenwoordig is geconstateerd dat vele ziekteverwekkende bacteriŰn, schimmels en virussen een immuniteit hebben opgebouwd tegen de werking van de reguliere antibiotica. Bovendien blijkt dat de meeste reguliere antibiotica ook de nuttige darmbacteriŰn vernietigen. Hoewel collo´daal zilver vele schadelijke bacteriŰn opruimt, blijft: de darmflora intact. In de praktijk gebleken, dat de nuttige bacteriŰn niet door het zilver worden opgeruimd en de schadelijke echter wel.

Collo´daal zilver is ook in zalf verkrijgbaar, deze wordt gebruikt bij huidaandoeningen.

Voor het behandelen van een schimmel met zilverzalf, dient de huid lokaal ingemasseerd te worden. De werkzame bestanddelen van de zalf hebben 5 minuten nodig om in de huid te trekken. Waak daarom gedurende vijf minuten na het aanbrengen van de zalf tegen aflikken. Als uw huisdier daarna de zalf aflikt, dan is dit geen probleem. Dit is onschadelijk voor uw huisdier. Dit 4-6 keer per dag herhalen, na enkele dagen is resultaat zichtbaar.

Bij ons betaalt u geen verzendkosten!

Bestel dit artikel Collo´daal zilver, druppels 35 ml € 11,60
Bestel dit artikel Collo´daal zilver, druppels 70 ml € 20,50
Bestel dit artikel Collo´daal zilver, zalf 30 ml € 14,90
Bestel dit artikel Collo´daal zilver, zalf 60 ml € 28,90

35 ml = 700 druppels

Samenstelling: Collo´daal zilver, druppels en zalf 10 ppm.


Dosering:

Cavia, rat, hamster en konijn 6 maal daags 2 druppels in de keel van het dier brengen of vermengen met de voedsel.
Kat en hond 6 maal daags 8 druppels per 10 kg lichaamsgewicht in de keel van het dier brengen of vermengen met het voedsel.

Resultaat:

BacteriŰle infectie, het eerste resultaat 2 - 3 dagen, herstel na 1 - 2 weken.
Huid(zalf), het eerste resultaat 2 - 3 dagen, herstel na 1 - 2 weken.

collo´daal zilver
 
collo´daal zilverzalf
collo´daal zilver
 
collo´daal zilverzalf

 Bijsluiter Collo´daal zilver


KLANTENREACTIES COLLO¤DAAL ZILVER DRUPPELS (scrollen naar beneden)
KLANTENREACTIES COLLO¤DAAL ZILVER ZALF (scrollen naar beneden)


Colloidaal-zilver-hond Mail deze pagina    Colloidaal-zilver-kat Toevoegen aan je Favorieten    Colloidaal-zilver-cavia Print deze pagina