COLLOÏDAAL ZILVER BIJ HOND, KAT, CAVIA EN OVERIGE HUISDIEREN


Colloïdaal zilver vloeistof en zalf wordt ingezet als alternatief voor antibioticum.

Speciaal bij de bestrijding van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels is het zeer effectief gebleken. Begin 1900 is door de reguliere wetenschap bewezen dat zilver een sterk antibioticum bleek is. Door menig arts werd colloïdaal zilver aangewend tegen bacteriële infecties. Destijds was colloïdaal zilver te duur om te patenteren en tegelijkertijd ontwikkelde de reguliere geneeskunde (farmaceutische industrie) haar eigen antibiotica, waardoor het klinische gebruik van zilver minder onder de aandacht kwam.

Tegenwoordig is geconstateerd dat vele ziekteverwekkende bacteriën, schimmels en virussen een immuniteit hebben opgebouwd tegen de werking van de reguliere antibiotica. Bovendien blijkt dat de meeste reguliere antibiotica ook de nuttige darmbacteriën vernietigen. Hoewel colloïdaal zilver vele schadelijke bacteriën opruimt, blijft: de darmflora intact. In de praktijk gebleken, dat de nuttige bacteriën niet door het zilver worden opgeruimd en de schadelijke echter wel.

Colloïdaal zilver is ook in zalf verkrijgbaar, deze wordt gebruikt bij huidaandoeningen.

Colloïdaal zilverzalf is ook heel goed te gebruiken bij een voorhuidontsteking. Verwijder de ontsteking druppels met een tissue en breng hierna de zilverzalf aan. Laat de zalf 3-4 minuten intrekken. Herhaal dit 3 maal per dag.

Voor het behandelen van een schimmel met zilverzalf, dient de huid lokaal in gemasseerd te worden. De werkzame bestanddelen van de zalf hebben 5 minuten nodig om in de huid te trekken. Waak daarom gedurende vijf minuten na het aanbrengen van de zalf tegen aflikken. Als uw huisdier daarna de zalf aflikt, dan is dit geen probleem. Dit is onschadelijk voor uw huisdier.

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 14.30 uur geplaatst en betaald zijn via Bancontact, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Colloïdaal zilver, druppels, 35 ml  € 11,60
Bestel dit artikel Colloïdaal zilver, zalf, 30 ml  € 14,90

35 ml = 700 druppels

Samenstelling: Colloïdaal zilver, druppels en zalf 10 ppm.

Dosering: Cavia, rat, hamster en konijn 6 maal daags 2 druppels in de keel van het dier brengen of vermengen met de voedsel.
Kat en hond 6 maal daags 8 druppels per 10 kg lichaamsgewicht in de keel van het dier brengen of vermengen met het voedsel.

Resultaat: Bacteriële infectie, het eerste resultaat 2 - 3 dagen, herstel na 1 - 2 weken.
Huid(zalf), het eerste resultaat 2 - 3 dagen, herstel na 1 - 2 weken.

colloïdaal zilver
 
colloïdaal zilverzalf
colloïdaal zilver
 
colloïdaal zilverzalfKLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER DRUPPELS (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER ZALF (scrollen naar beneden)