KAT, DIABETES TYPE 2

Type 2, komt het meeste voor bij katten. Hierbij wordt in het lichaam voldoende insuline aangemaakt, maar is het lichaam onvoldoende in staat het te gebruiken. In tegenstelling tot diabetes type 1 produceert het lichaam wel insuline. Insuline is een hormoon dat er voor zorgt dat glucose vanuit het bloed in de lichaamscellen wordt opgenomen. Glucose dient als brandstof voor de cellen. Bij type 2 zijn de lichaamscellen alleen minder goed in staat insuline op te nemen, waardoor het glucosegehalte in het bloed veel te hoog kan worden. Type 2 wordt meestal veroorzaakt door overgewicht en te weinig lichaamsbeweging. Diabetes type 2 verloopt gewoonlijk milder dan type 1.
De Chinese kruiden geneeskunde zet de formule Rehmannia Type 2 in, deze formule bevat kruiden waardoor de beschikbare insuline wel gebruikt kan worden door het lichaam. Hierdoor wordt de glucose weer gebruikt door de lichaamscellen.

De ziekteverschijnselen van type 2 diabetes ontstaan meestal erg geleidelijk. Dat kan zelfs zo geleidelijk gebeuren dat het niet eens opvalt. Of de klachten zijn zo gering dat er niet aan diabetes wordt gedacht. De diabetes kan dan al maanden- of zelfs jarenlang - aanwezig zijn, totdat de klachten zo duidelijk zijn geworden, dat men aan de mogelijkheid van diabetes gaat denken.

Symptomen van suikerziekte zijn:

- veel drinken(dorst)
- veel plassen
- gewichtstoename
- moeheid
- sufheid
- jeuk
- afname gezichtsvermogen
- infecties, zoals blaasontsteking, huidinfecties(steenpuisten) en schimmelinfecties

De Chinese kruidengeneeskunde wordt met succes toegepast bij diabetes type 2.

Bij ons betaalt u geen verzendkosten!

Bestel dit artikel Rehmannia Type 2™, 300 mg tabletten   90 tabletten € 23,50
Bestel dit artikel Rehmannia Type 2™, 300 mg tabletten 180 tabletten € 44,80

= Trade mark (merknaam)

Samenstelling Rehmannia type 2: Rehmannia glutinosa, Scrophularia ningpoensis, Polygonum sibiricum, Lycium barbarum, Lycium chinense, Pueraria lobata, Coptis chinensis, Morus alba, Punica granatum Panax ginseng, Astralagus membranaceus. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 0,1% ruw vet 1,0% ruw eiwit 1,3% ruwe celstof 7,8% Natrium 0,4%.

Dosering Rehmannia type 2 voor katten: Geschikt voor dieren van alle leeftijden, ook kittens. Mag gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Dosering kat
Lichaamsgewicht
Eerste 14 dagen
Vanaf vijftien dagen
tot 1 kg
2 x daags 1 tablet à 300 mg
2 x daags 0,5 tablet à 300 mg
tot 5 kg
2 x daags 2 tabletten à 300 mg
2 x daags 1 tablet à 300 mg
tot 10 kg
2 x daags 4 tablet à 300 mg
2 x daags 2 tablet à 300 mg

De dosering voor een cavia en konijn is relatief hoger dan voor een hond. Knaagdieren zijn planteneters en hebben daarom meer kruiden nodig voor een goede werking.

Dosering cavia, hamster en konijn
2 x daags
1 tablet à 300 mg

Resultaat: zichtbaar 2 - 6 weken.

Onderhoudsdosering: Als uw dier weer gezond is, kunt u de dosis verlagen met 50%.

Preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

 Bijsluiter Rehmannia type 2

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?


300 mg tablet
 
300 mg tablet
 


KLANTENREACTIES REHMANNIA TYPE 2 (scrollen naar beneden)


suikerziekte-kat Mail deze pagina    suikerziekte-katten Toevoegen aan je Favorieten    diabetes-kat Print deze pagina