DROGE HUIDZIEKTEN, MET OF ZONDER JEUK BEHANDELEN BIJ HOND, KAT EN CAVIA MET RESPONSE


Onze huisdieren kunnen, net als mensen, aan een droge huid lijden.

Dit betreft niet alleen honden en katten, maar ook cavia’s en andere huisdieren. Over het algemeen kun je zeggen, dat volgens de Chinese geneeskunde bij een droge huid, resp. droge nagels en een droge vacht, de nieren niet meer goed functioneren. Voor de genezing van huidziekten is het daarom belangrijk, het betreffende orgaan te stimuleren (te "voeden").

Men kan een droge huid daaraan herkennen, dat hij ruw, schilferig en soms rood is. Het dier heeft vaak roos, de vacht ziet er dof, droog en futloos uit. De nagels zijn eveneens droog en scheuren snel. Dit ziektebeeld kan met of zonder jeuk optreden.

Acne hoort eveneens tot de droge huidziekten. Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklieren in de huid en uit zich in pukkeltjes en puistjes, die ontsteken en zich met wat gele pus vullen.

Een schimmelinfectie kan ook tot een droge huid leiden. Een diagnose moet door een onderzoek met een Woodsche lamp, een microscopisch onderzoek van de haren en/of schimmelculturen (kweek) gesteld worden. In dit geval kan ook met een behandeling met colloïdaal zilver worden begonnen, wat een remmende werking op schimmels heeft.

Soms handelt het zich bij een droge huid om een eczeem. Een eczeem is een huidontsteking die door een allergische reactie ontstaat. In dit geval kunt u bij allergie, huid en jeuk verder lezen.

De Chinese kruidenformule Response ondersteunt de inwendige organen, vooral de nieren, en zorgt er op deze manier voor, dat de huid weer herstelt. Jeuk, droogheid, roos en andere problemen verbeteren, en uw dier zal zich weer fijner en gezonder voelen.

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 14.30 uur geplaatst en betaald zijn via Bancontact, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Response, 90 tabl. 1200 mg  € 34,30

Response = Trade mark (merknaam)

Response is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Response: Prunus persica, Rheum palmatum, Angelica chinensis, Notopterygium incisum. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,0% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,1% ruwe celstof 8,0% Natrium 0,4%.

Dosering hond en kat
 
tot   5 kg
   2 x daags 0,25 tablet 1200 mg
tot 10 kg
   2 x daags 0,5 tablet 1200 mg
tot 20 kg
   2 x daags 1 tablet 1200 mg
tot 30 kg
   2 x daags 1,5 tablet 1200 mg
tot 40 kg
   2 x daags 2 tabletten 1200 mg
tot 50 kg
   2 x daags 2,5 tablet 1200 mg
>   50 kg
   2 x daags 3 tabletten 1200 mg

Dosering cavia, hamster en overige knaagdieren
 
2 x daags
0,25 tablet 1200 mg

Resultaat: zichtbaar resultaat na 1 - 2 weken.

Onderhoudsdosering: Als uw dier weer gezond is, kunt u de dosis verlagen met 50%.

Preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

1200 mg tablet
 
1200 mg tablet
 


KLANTENREACTIES RESPONSE (scrollen naar beneden)