OOGONTSTEKING BIJ HOND, KAT, CAVIA EN OVERIGE HUISDIEREN


De meest voorkomende oogontsteking is de zogenaamde bindvliesontsteking.

Een bindvlies is het beschermende vlies over het oog. Het is waarschijnlijk het meest voorkomende oog probleem bij huisdieren, omdat het oogbindvlies aan veel irriterende substanties is blootgesteld. Het eerste symptoom is vaak een overmatige hoeveelheid taaie, gelige uitvloeiing, die zich verzamelt aan de ooghoek. Er zijn vele maten van ontsteking. Zeer geringe gevallen met een lichte roodheid van het bindvlies en kleine hoeveelheden uitvloeiing kunnen spontaan genezen. Andere gevallen die lang duren, ook ontsteking van het ooglid veroorzaken en/ of groot ongemak voor uw huisdier, en moeten behandeld worden om permanente beschadiging van het oog te voorkomen. Met Colloïdaal zilver is de ontsteking direct te bestrijden.

Voor meer informatie over Colloïdaal zilver zie: Alternatief voor antibiotica

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 14.30 uur geplaatst en betaald zijn via Bancontact, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Colloïdaal zilver oogdruppels, 35 ml  € 19,50

35 ml = 700 druppels

Colloïdaal zilver oogdruppels is een veterinair verzorgingsproduct. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De oogdruppels kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling: 20 ppm en gedestilleerd water.

Dosering: 6 x daags 2 druppels in het oog druppelen.

Resultaat: 1 - 5 dagen.

colloïdaal zilver oog druppels
 
colloïdaal zilver oogdruppels
 


KLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER OOG DRUPPELS (scrollen naar beneden)