REINIGINGSKUUR BIJ EEN ALLERGIE

Reinigingskuur voor een hond, kat, cavia, konijn, fret en overige huisdieren.

Bij allergie aandoeningen is het zinvol om het begin van het gebruik daarvan te combineren met een reinigingskuur. Veel allergie aandoeningen worden namelijk mede veroorzaakt, of versterkt, door opslag van vervuilende stoffen in de organen. Deze overbelasting verhindert de organen optimaal te functioneren: ze liggen een beetje op "apegapen". Het lichaam kan in zo'n geval zelf te weinig genezend vermogen opbrengen.

We bieden twee reinigingskuren aan.

Reinigungskur Type 1 op basis van groene leem

Reinigungskur Type 1 verwijdert zware metalen, resten van antibiotica en corticosteroïden, antioxidanten en/of andere lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam van uw dier. Het werkende bestanddeel is groene leemconcentraat. Het middel wordt oraal ingenomen. Het dankt zijn werking aan de fijne structuur, kleiner dan 15 micron, en is één van de sterkste ontgiftingsmiddelen. De leemdeeltjes binden in het lichaam de vervuilende stoffen aan zich. Via de bloedsomloop worden deze stoffen dan naar de nieren getransporteerd en met de urine afgevoerd. Tijdens de reinigingskuur is er dus tijdelijk een verhoogde concentratie van afvalstoffen in de bloedbaan. Soms kan een dier hierdoor verschijnselen vertonen zoals bij lichte griep, een teken dat het reinigingstraject goed is ingezet. Deze verschijnselen horen er bij en dienen niet onderdrukt te worden. Als ze te belastend zijn, kan de dosering eventueel iets lager.

Reinigungskur Type 2 op basis van algenconcentraat

Reinigungskur Type 2 is geschikt voor gebruik in combinatie met reguliere medicijnen. Als het dier geen reguliere medicijnen gebruikt kunt u beter Reinigungskur Type 1 (groene leem) geven, die werkt namelijk sneller.

Reinigungskur Type 2 heeft als werkend bestanddeel een algenconcentraat. Het middel wordt door de bek ingenomen. Het algenconcentraat, kleiner dan 5 micron, verwijdert lichaamsvreemde stoffen op een milde wijze uit het lichaam. Reinigungskur Type 2 doet zijn werk rustiger en moet daarom langer worden gegeven dan Reinigungskur Type 1.

De groene leem en algenconcentraat zijn zuiver biologische producten.

Bij ons betaalt u geen verzendkosten!

Bestel dit artikel Reinigungskur Type 1, groene leem   90 tabletten € 27,80
Bestel dit artikel Reinigungskur Type 1, groene leem 180 tabletten € 52,90
Bestel dit artikel Reinigungskur Type 2, algenconcentraat 180 tabletten € 29,90

Samenstelling Reinigungskur Type 1: Mineral Clay. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,0% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,1% ruwe celstof 8,0% Natrium 0,4%.

Samenstelling Reinigungskur Type 2: Chlorella pyrenoidos. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: Ruwe as 2,9% Ruw vet 0,3% ruw eiwit 1,8% Ruwe celstof 4,2% Natrium 0,2%.

Dosering Reinigungskur Type 1 (groene leem):

kleine hond/ kat gedurende 14 dagen:
2 maal daags 1 tablet (mag in poedervorm door het voedsel heen)

middelgrote/ grote hond gedurende 14 dagen:
2 maal daags 2 tabletten (mag in poedervorm door het voedsel heen)

Na twee weken pauze kunt U de reinigingskuur desgewenst herhalen. U mag de kuur zelfs meerdere malen herhalen. Steeds twee weken tussenpauze nemen. Het effect neemt wel af.
Na de eerste Reinigungskur zijn ongeveer 80% van de lichaamsvreemde stoffen verwijderd. Bij de tweede kuur wordt weer 80% verwijderd, maar, als er tussendoor niets bijzonders is gebeurd (geneesmiddelengebruik bijvoorbeeld), dat is dan 80% van de 20% vreemde stoffen die na de eerste reinigingskuur nog aanwezig waren.

Dosering Reinigungskur Type 2 (algenconcentraat):

kleine hond/ kat gedurende 6 weken:
eerste week, 2 maal daags 1 tablet (mag in poedervorm door het voedsel heen).
vanaf tweede week 2 maal daags 2 tabletten (mag in poedervorm door het voedsel heen).

middelgrote/ grote hond gedurende 6 weken:
eerste week, 2 maal daags 2 tabletten (mag in poedervorm door het voedsel heen).
vanaf tweede week 2 maal daags 4 tabletten (mag in poedervorm door het voedsel heen).

U mag de reinigingskuur desgewenst meerdere malen herhalen. Na de eerste reinigingskuur zijn ongeveer 80% van de lichaamsvreemde stoffen verwijderd.
Bij de tweede kuur wordt weer 80% verwijderd, maar, als er tussendoor niets bijzonders is gebeurd (geneesmiddelengebruik bijvoorbeeld), dat is dan 80% van de 20% vreemde stoffen die na de eerste reinigingskuur nog aanwezig waren.

 Bijsluiter Reinigungskur Type 1

 Bijsluiter Reinigungskur Type 2

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

type 2 tablet
 
type 1 tablet
type 2 tablet
 
type 1 tablet


KLANTENREACTIES REINIGUNGSKUR Type 1 (scrollen naar beneden)
KLANTENREACTIES REINIGUNGSKUR Type 2 (scrollen naar beneden)


Reinigungskur-hond Mail deze pagina    Reinigungskur-honden Toevoegen aan je Favorieten    Reinigungskur-kat Print deze pagina