WRATTEN

Wratten bestrijden bij hond, kat, cavia, konijn, fret en overige huisdieren.

Wat zijn wratten?

Een wrat is een rond bloemkoolachtige en vast aanvoelende uitgroeisels van de huid, dat op het hele lichaam in wisselend aantallen en groottes kan voorkomen. De officiŽle benaming is verruca. Vrij veel huisdieren hebben wel eens last van wratten. Wratten zijn meestal onschadelijk en kunnen ook weer spontaan na enkele maanden verdwijnen. Vaak heeft het lichaam dan een afweerstof tegen deze soort wrat gevormd.

Wat is de behandeling van een wrat?

De behandeling is gericht op vernietiging van het weefsel, zodanig dat alle virusdeeltjes worden vernietigd. Bij een aantal huisdieren vindt spontane genezing binnen 2-3 jaar plaats. In bepaalde gevallen kan daarom ook afgewacht worden. Wratten op de voeten hebben minder de neiging om spontaan te verdwijnen. Deze wratten zijn vaker pijnlijk en de kans op infectie en irritatie is groter.
Men kan de wratten behandelen met Wrattenzalf. De methode is niet pijnlijk. De wrat en kleine rand huid hier omheen dient u 2 - 3 maal per dag insmeren. Na enige tijd, 1 - 9 weken, zullen de wratten geleidelijk verdwijnen.

Welke wratten kunt u behandelen?

Alle voorkomende wratten, zoals de verruca vulgaris, de verruca plantaris, de verruca plana, de verruca filiformis, het condyloma acuminatum en de mollusca contagiosa.


Bestel dit artikel Wrattenzalf   30 ml € 16,90

Samenstelling: Aqua, colloidal silver, Aloe vera, Decyl oleate, Laureth-7, Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia chinensis seed oil, glyceryl.

Dosering: De wrat en kleine rand huid hier omheen 2 - 3 maal per dag goed insmeren. Het virus zit in de kern van de wrat.

Resultaat: niet direct, duurt 1 - 9 weken.

 Bijsluiter Wrattenzalf


KLANTENREACTIES WRATTENZALF (scrollen naar beneden)


wratten-hond Mail deze pagina    wratten-honden Toevoegen aan je Favorieten    wratten-kat Print deze pagina