DIABETES TYPE 1 BEHANDELEN BIJ UW HOND OF CAVIA MET REHMANNIA TYPE 1

Diabetes(suikerziekte) type 1 is een aandoening die zich ontwikkelt door een tekort aan insuline in het lichaam van uw hond of cavia.

De reguliere geneeskunde lost dit op door dagelijks insuline te laten spuiten en gelijktijdig elke 2-3 dagen bloed te laten prikken. Bloedprikken wordt uitgevoerd om te bewaken dat niet teveel insuline wordt gespoten. Het gevaar van teveel insuline spuiten is, dat uw dier een hypo kan krijgen. Hierdoor kan uw dier in een coma terechtkomen. De Chinese kruiden geneeskunde zet de formule Rehmannia Type 1 in, waardoor de oorzaak van het insuline tekort wordt behandeld. Het tekort aan insuline wordt veroorzaakt door het niet goed functioneren van de alvleesklier. De Rehmannia Type 1 werkt direct op de alvleesklier, waardoor deze gestimuleerd wordt insuline aan te gaan maken. Dit duurt 2-6 weken afhankelijk van de mate waarin de alvleesklier nog functioneert.
De Rehmannia Type 1 formule bevat ook kruiden als vervanger voor de te spuiten insuline. Hierdoor wordt het tekort aan insuline ook opgeheven. De functie van de formule is tweeledig, het stimuleren van de alvleesklier en het tekort aan insuline opheffen. Bij de type 1 diabetes duurt het meestal niet lang voordat de ziekte wordt ontdekt. De klachten ontstaan in korte tijd en vallen snel op. Daardoor komt een ernstige ontregeling, zoals bij de type 2 diabetes een enkele keer optreedt, niet snel voor.

Symptomen van suikerziekte zijn:

  • veel drinken(dorst)
  • veel plassen
  • gewichtsafname en honger
  • moeheid
  • sufheid
  • jeuk
  • afname gezichtsvermogen
  • infecties, zoals blaasontsteking, huidinfecties(steenpuisten) en schimmelinfecties
  • malaise en braken(acetonlucht)

De Chinese kruidengeneeskunde wordt met succes toegepast bij diabetes type 1.

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 14.30 uur geplaatst en betaald zijn via Bancontact, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Rehmannia Type 1, 90 tabl. 300 mg  € 22,70
Bestel dit artikel Rehmannia Type 1, 90 tabl. 1200 mg  € 33,30

Rehmannia type 1 = Trade mark (merknaam)

Rehmannia type 1 is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Voor honden, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Rehmannia type 1: Rehmannia glutinosa, Eucommia ulmoides, Trichosanthes kirilowii, Anemarrhena asphodeloides, Asparagus cochinchinensis, Ophiopogon japonicus, Paeonia suffruticosa, Alismo plantago-aquatica, Poria cocos, Phillodendron amurense, Cornus officinalis, Glycyrrhiza uralensis, Schisandra chinensis, Dioscorea opposita, Achyranthes bidentata. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 0,1% ruw vet 1,0% ruw eiwit 1,3% ruwe celstof 7,8% Natrium 0,4%.

Dosering hond
 
tot   5 kg
   2 x daags 1 tablet 300 mg
tot 10 kg
   2 x daags 0,5 tablet 1200 mg
tot 20 kg
   2 x daags 1 tablet 1200 mg
tot 30 kg
   2 x daags 1,5 tablet 1200 mg
tot 40 kg
   2 x daags 2 tabletten 1200 mg
tot 50 kg
   2 x daags 2,5 tablet 1200 mg
>   50 kg
   2 x daags 3 tabletten 1200 mg

De dosering voor een cavia is in verhouding hoger dan voor een kat of hond. Een cavia, hamster of overige knaagdieren zijn planteneters en hebben daarom meer kruiden nodig voor een goede werking.

Dosering cavia, hamster en overige knaagdieren
 
2 x daags
1 tablet 300 mg

Resultaat: 2 - 6 weken.

Onderhoudsdosering: Als uw dier weer gezond is, kunt u de dosis verlagen met 50%.

Preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

300 mg tablet
 
1200 mg tablet
300 mg tablet
 
1200 mg tablet


KLANTENREACTIES REHMANNIA TYPE 1 (scrollen naar beneden)