WRATTEN BEHANDELEN BIJ UW HOND, KAT EN CAVIA


Wat zijn wratten?

Een wrat is een rond bloemkoolachtige en vast aanvoelende uitgroeisels van de huid, dat op het hele lichaam in wisselend aantallen en groottes kan voorkomen. De officiële benaming is verruca. Vrij veel huisdieren hebben wel eens last van wratten. Wratten zijn meestal onschadelijk en kunnen ook weer spontaan na enkele maanden verdwijnen. Vaak heeft het lichaam dan een afweerstof tegen deze soort wrat gevormd.

Wat is de behandeling van een wrat?

De behandeling is gericht op vernietiging van het weefsel, zodanig dat alle virusdeeltjes worden vernietigd. Bij een aantal huisdieren vindt spontane genezing binnen 2-3 jaar plaats. In bepaalde gevallen kan daarom ook afgewacht worden. Wratten op de voeten hebben minder de neiging om spontaan te verdwijnen. Deze wratten zijn vaker pijnlijk en de kans op infectie en irritatie is groter. Men kan de wratten behandelen met Wrattenzalf. De methode is niet pijnlijk. De wrat en kleine rand huid hier omheen dient u 2 - 3 maal per dag insmeren. De zalf kan zonder zorgen toegepast worden op gevoelig weefsel zoals de oogrand. De zalf heeft geen enkel negatief of irriterend effect op het oogweefsel. Na enige tijd, 1 - 9 weken, zullen de wratten geleidelijk verdwijnen.

Welke wratten kunt u behandelen?

Alle voorkomende wratten, zoals de verruca vulgaris, de verruca plantaris, de verruca plana, de verruca filiformis, het condyloma acuminatum en de mollusca contagiosa.

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 14.30 uur geplaatst en betaald zijn via Bancontact, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Wrattenzalf, 30 ml  € 16,90

Wrattenzalf is een veterinair verzorgingsproduct. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De Wrattenzalf kan over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Wrattenzalf: Colloïdaal zilver 20 ppm.

Dosering Wrattenzalf: De wrat en kleine rand huid hier omheen 2 - 3 maal per dag goed insmeren.

wrattenzalf
 
wrattenzalf
 

 Productbeschrijving WrattenzalfKLANTENREACTIES WRATTENZALF (scrollen naar beneden)